Vår, ljuvliga vår!

Idag satte jag nästan på AC´n när jag lämnade jobbet. Fast jag beslöt mig för att njuta av en lite för varm bil. Fast rattmuffen slet jag ner, det är vår!

Väl hemma hittade jag en granne som klippte sina buskar. Vevade ner bilrutan och frågade om hon var törstig? Jovisst, så tio minuter senare satt vi i solen, på altanen och drack lite rött....

Nu tömmer vi fiskarnas damm och ska snart fylla den igen. Om några dagar ska jag släppa alla fyra i ute-havet igen. Praktiska små husdjur det där. Ta in dem kallt men frostfritt, strunta i dem hela långa vintern och sen väcka upp dom igen när det finns intresse.

Tänk om fler djur vore så lättvindliga att ha. (Ser Maja framför mig i skön sovande dvala hela vintern, ingen mockning, inga tidiga lediga mornar med väckarklockan i ottan.......)

Lovis har röjt runt i geggan och fått sin första avspolning med vattenslangen, (ett superlätt sätt att få galonisar rena innan de ens hinner in i hallen de små lortgrisarna =)), för äntligen har vattenledningarna ute tinat och kan användas!

Ljuvliga vår!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0