Gammalt recept...
....ny användare.
Kom av någon oförklarlig anledning på att jag skulle mjölkstuva makaroner på riktigt till middag idag. Koka dom i mjölk.
Just nu tror jag att det blir mjölk och smörgås till middag, av två skäl:
* Istället för åtta minuter tar det viss helt plötsligt 30 minuter att koka makaronerna (varför?)
* Jag tror verkligen att det redan (efter 10 minuter) är kolsvart i botten på grytan trots låg temperatur.
Varför fuskstuvade jag inte som jag brukar!!!??? Hjärnsläpp....
Kom av någon oförklarlig anledning på att jag skulle mjölkstuva makaroner på riktigt till middag idag. Koka dom i mjölk.
Just nu tror jag att det blir mjölk och smörgås till middag, av två skäl:
* Istället för åtta minuter tar det viss helt plötsligt 30 minuter att koka makaronerna (varför?)
* Jag tror verkligen att det redan (efter 10 minuter) är kolsvart i botten på grytan trots låg temperatur.
Varför fuskstuvade jag inte som jag brukar!!!??? Hjärnsläpp....
Kommentarer
Postat av: Madelene
Men att koka dom i mjölk trodde jag var "fuskstuvning"...
jag gör alltid riktig stuvning och har på dom, så mkt lättare och skitgott med stekt salt fläsk till! =)
Postat av: Anonym
för att det är godare, odiskutabelt, att koka dem i mjölk
Postat av: Kusinen...
Stuva dom med mjölk från början.
Häll i lite kallt vatten i botten på grytan innan du häller i mjölken, så bränner du ALDRIG mjölk i en gryta... vattnet ska kokas med alltså... fråga mig inte varför men funkar o har gjort i alla år!
Trackback