Barnens dag

Phu!

Jag är helt färdig. Men roligt har vi haft även om mungiporna på ungarna har åkt upp och ner lite hur som under dagen blev slutbetyget i bilen på väg hem : MVG

Vi inledde morgonen i sus och dus, morgonrock ända till halv elva.
Sen ner till kusinerna Hugo och Lovisa för en lunchkorv och sen iväg till leklandet. Där roade sig barnen furstligt på olika vis medan jag tittade på byggritningar och drack kaffe. (Inte mina ritningar, tyvärr, älskar att göra om).

Sen mötte Martin upp oss och vi invarderade en liten bowlinghall (fullt på Nöjes). Två banor tog vi och körde för fullt. Jag kom näst sist, Julia tog hem allt. Mina enda strikar slog jag på Lovis bana när hon tog rast - surt men hon fick bra poäng =)

Vi avrundade det hela med en middag på MAX. Gott.

På vägen hem hittade vi en gammal CD som vi spelade så nu har grannflickan fått höra "Åh vad det är skönt att va naken". Jösses vad hon och Linn skrattade! Kul att sprida lite kulturmusik till den unga generationen, hahaha.

Nu har jag landat i soffan och planerar inte att resa mig härifrån förrän det är dax att krypa ner under täcket. Det är kul med barn men de sliter hårt på krafterna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0