Fundering i regnvädret

Har nyss varit och handlat. Då värsta stortvätten avverkats här hemma de senaste dagarna fanns inte ett korn tvättmedel kvar.

Har länge grunnat på en grej.

Varför finns bara kulörmedlet i storpack och inte till vittvätten?

Är det bara jag i hela landet som faktiskt har mycket vittvätt samt tycker det är oerhört praktiskt att få hem stora mängder på en gång?

Idag blev det fem kilo kulörmedel (i ett och samma pkt!!) och två små paket med vittvätts-pulver. Irriterande I-lands problem.

  

Orimligt att man inte ska kunna köpa massa vittvättsmedel på en gång.

Och när jag ändå diskuterar det här med tvätt kan jag meddela att jag blir förbannad när jag ser reklamer som säger "Lika rent i lägre temperatur"....

Ja, fläcken kanske men hur går det med bacillerna? Inte dör de i 30 grader, knappt ens i 40 grader, så är det.
Det har jag lärt mig av smittskyddssköterskan nr i Värmland. När hon talar hukar man sig och ber till gudarna att hon aldrig någonsin kommer på hembesök till sina ombud.....

Ja nu gnäller jag men det regnar ute. Det irriterar mig, det också.

Kommentarer
Postat av: Madelene

Jag kör alla mina/våra kläder i kulörtvättmedel, de flesta vita är infärgade nuförtiden ändå och ill jag ha det lite extra vitt så kör jag med en skopa Vanish.

Köper dessutom tvättmedel på grossiten vi handlar på åt salongen så jag får 8 kg Via på en och samma gång, räcker typ i 1 år så det är suveränt! ;)

2011-08-07 @ 16:51:26
URL: http://maddy81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0