Göteborg

Dåligt väder men annars är jag nöjd hittills.

Martin byggde monter på mässan i går eftermiddag så jag tog spårvagnen ner till centrum. Fyndade en massa bra saker....

Vällastad tog jag mig hem till Martin och gick sen till Dinner 22 för middag. Hahaha, det var så gott att vi nästan fick hjärtstillestånd!
Den middagen går till smakupplevelser att minnas, helt klart.

Nu ska jag tassa ner och ta frkost, Martin lämnade rummet för en god stund sen.
I dag ska jag fika med en arbetskompis som är nere i götet och pluggar specialistutbldning. Ska bli roligt att träffa henne!

Kommentarer
Postat av: Therese

Spårvagnen till centrum? Från mässan? Du missade en härlig liten promenad. Gå längs södra vägen, stanna vid Oles döttrar, sväng upp till Avenyn och spatsera neråt på vänster sida, bra skoaffärer. Väl nere vid Kungsportsplatsen skulle du svängt vänster och gått Vallgatan upp. När den sen korsar Magasingatan så går du den gatan och tar en av stans bästa kaffe på 11. Känns som om jag behöver gå på stan för min beskrivning har framkallat allvarliga abstinensbesvär hos mig själv. lördag = jag på stan :-)

2011-02-07 @ 09:01:45
URL: http://theresemedmera.blogg.se/
Postat av: Therese

Ha ha, tror säkert du kan vägen, blev mest en "jag drömmer mig bort för jag har själv inte gått på stan på så länge" kommentar. Och jo, jag vet vad nattamat är och jag är från Göteborg. iofs kan jag inte komma på om jag lärde mig begreppet under mina sju år i Karlstad eller om jag hade det med mig

2011-02-07 @ 20:48:55
URL: http://theresemedmera.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0