Föräldraledig

Varit föräldraledig med Lovis idag. Det där med ledighet i samma mening som barn har stört mig en smula genom åren. Alla som har barn vet vad jag menar. Ni andra ska inte avskräckas - det ÄR kul med barn.

Nu har Lovis blivit så stor så det är inte hon som utgör själva arbetet dessa dagar. OM hon nu hade valt att umgås med mig hade vi haft en ledig dag, tillsammans. Nu var det dessvärre så att grannungarna var lite för mycket snoriga för att gå till dagis, men inte sjuka så de smittade utomhus så jag blev själv i massor av timmar.

Barnen kom och gick mellan husen, barbies åkte på semester och kaniner var ute i på små promenader. Glass och korv serverades på stående fot med ena handen medan jag snabbt strök på ungen ett lager solskydd med den andra. Sen var de på gång igen med något nytt påhitt.

Så min lediga dag..... Få se nu....

Målat klart en del av uthusväggen, målat om hästarna vindskydd som nu är vagnsskjul, planterat, rensat ogräs, handlat, hämtat barn, och sist, men absolut inte minst - vi gjorde klart veden när Martin kom hem! Halleluja moment!

Nu sover en övertrött liten. Och snart ska jag göra detsamma. Efter nattkörning från Arlanda och väckning av Lovis 6.10 som glatt meddelat att hon tappat ännu än tand medan vi var borta har satt sina spår.
Dessutom är min semester från och med imorgonbitti över men det väntar mer av den varan. Det ser jag fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0