Dagen igår

Blev förvånandsvärt bra trots nattjobb.
 
Sov lite av och till fram till kl ett, kaffe och dusch, Martin ordnade sen lunch (min frukost).
 
Hela familjen begav sig till Bergvik för att köpa lördagsgodis. Där hade övriga affärer öppet mycket längre tid än vad jag trodde så det blev lite besök i klädaffärerna med.
Och jag köpte byxor! Några jag kikade på i våras men aldrig slog till på. Men nu är de mina och jag älskar EDC´s grejer, sitter alltid bekvämt.
 
 
Sneglade på kortbyxor och kjolar men insåg att så som sommaren hittills varit är det nog mer nytta av ett par långbyxor som går att vika upp, kommer solen kan jag slita på det gamla!
 
Efter detta en tur i skogen som bidrog till god svampmacka till samtliga i familjen. Avrundade med egna jordgubbar dippade i chili-choklad. Gott.
 
Tassade sen upp tll grannens altan med vinglaset i handen och jag klarade mig ända till kl elva innan tröttheten slog till.
Och efter en god natts sömn är jag som vanligt, min mage är återställd (tänker inte berätta hur den uppför sig efter nattjobb men lugn är den inte).
 
Regn idag. Ska stryka grundfärg på två fönster som ligger inne på logen som förhoppningsvis det nya kittet har torkat på. Snart klar med sommarens mål - att rädda fyra fönster. Ev blir det förebyggande hälsovård på några i höst, den som lever får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0