Fredag

Sov ovanligt länge, Liten berättade att hon minsann varit uppe så tidigt att hon han se sin far. Tacksam över att barnet vuxit upp och roar sig själv (ser på tv) på morgonen så jag, gamla människa, får sova när jag kan.

Förutom en tur till mataffären (obligatorisk syssla?) är dagen oplanerad och kommer nog softas igenom. Frestelser som att gå ut eller liknande finns inte. Grått och blåsigt.

Ikväll kommer vänner jag inte ens minns när jag träffade sist. Det är fasligt svårt att få till en träff då även den mamman jobbar helger samt att de har fler barn än oss som har ganska mycket aktiviteter inplanerade. Men ikväll ska vi äntligen ses!

Vi lärde känna varandra i föräldragruppen när vi fick våra första barn, sen fick vi tvåorna samtidigt också. Det är en underdrift att säga att vi sågs en del - vi umgicks typ jämt.
Sen lämnade vi Forshaga allihop och avstånden blev längre rent fysiskt samt att det blev jobb och skola. Vardagarna rullar liksom på.
Men det är det som är det fina med vänner - de finns kvar! Tror vi har en del att prata ikapp ikväll så timmen blir förhoppningsvis sen =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0