Vintervitt

Hela världen är vit av frost. Hela världen var väl att ta i förstås, i Australien tex har de säkert jättefint väder.Fast här är det kallt.
 
Jag har en hel del i trädgården som borde rensas undan före vintern. Ingen panik än och det sker inget farligt om det inte görs men våren blir lite snyggare om jag gör ett grovrens innan snön.
Solen är uppe och med lite tur gör den fortfarande att plusgraderna kommer så småningom. I väntan på det får jag väl läsa en bok, jag städade på riktigt bra i går eftermiddag så det behöver jag inte bry mig i idag.
 
I övrigt utser jag nog tisdagar till veckans bästa TV kväll. Igår började Cougar town och Happy ending (det senare somnade jag ifrån flera gånger innan jag slutgiltigt stängde av). Detta i kombo med den galna kvinnan i Hollywood gjorde min solokväll i soffan till en fullträff.
 
Nej, dax att se till att Liten kommer iväg till bussen. Och den jädra "mitt- i- mellan -säsongers" eviga fråga - vad är lämplig uteklädsel? Iskallt nu men säkert varm igen framåt lunch.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0