Trött

Trasslig natt. Sjuk Liten, feber och jätteont i halsen. Blir en tur till vårdcentralen idag, hon får inte i sig som hon borde i förhållande till feber som ibland ligger strax under 40-strecket. Igår fick det bli kombo med Ipren/paracetamol för att få ner det.
Då piggade hon på sig direkt och ville spela spel, tog två isglassar och några skedar yughurt.
 
Senare på kvällen skulle vi överraska J med (politskt korrekt nu då:) chokladbollar. Lovis klarade att svälja en halv. Och den var inte stor från början. Så inte ens det tricket för att lura i några kalorier fungerade, då är hon sjuk.
 
Ibland gör det så ont när hon sväljer saliv att hon skriker rakt ut. Ändå tyckte skatan i telefon på v.c att vi skulle vänta till imorgon. Jomenvisst, tvångsmata min unge med vätska du då! 
 
Det tär det på nerverna att vara insnöad, slutat röka och vara gräsänka från tidigt igår morse till imorgon kväll.Hon (v.c  tanten),  fick första fräset som är relaterat till ovansående. Så vi har en tid i eftermiddag. Kanske konstateras virus men jag tror nog det är något annat, inte ett snor-papper har använts, inte en host har hörts. Jag sliter inte ut trösklarna på den där vårdcentralen i onödan heller. När jag önskar second opinion kan jag väl få det?
 
Nä, det får bli lite mer kaffe.  Sitter och gäspar stort.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0