"Semester"

Långledighet. Fem dagar här hemma och vi försöker fixa så mycket som möjligt.
 
Målar, byter brädor på uthuset, ska få in ved, bör göra ved, ta hand om kött....
 
Vi har inte många helger tillsammans och kvällarna orkar vi inte mycket. Det är inte lätt efter en tuff arbetsdag att ta itu med sysslorna på en gård - som inte ens är i bruk! Obegripligt att den behöver så mycket omvårdnad i alla fall, hahahaha!
Men vi behöver göra annat också. Så grillen går het och vänner välkomnas mer än gärna om kvällarna. Så vi  inte slutar leva. Så vi inte står kvar på ställningen när natten kommer.
 
Visst kan man sprida ut sysslorna över året. Fast i år har vi flera händelser som gör att vi vill ha ordning på torpet denna månaden.
Grannen har sin doktors-fest i vår lada, sen går J ur nian (lilla studenten här, mycket viktig händelse), och så Linn som konfirmerar sig i början av Juli.
Samtliga dessa händelser kommer troligen bidra till mer trafik än vanligt här hemma och jag är så fånig -  vill ha fint överallt.
Så nu gäller underhåll, städning och tillsnyggning, inga nya stora projekt få påbörjas. För det har vi verkligen inte tid till!
 
Nu blir det stan med alla flickor. Fixa avslutningskläder och sommarsandaler x 3 står på listan. Sen mataffären och fixa lite extragott inför kvällens grillning med vänner från grannkommunen i väst (? Kan var något annat också, inte min grej det där med kartor och väderstreck).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0